Wil jij toneelspelen?

Toneelgroep Forento begint op 1 november met een nieuwe serie toneellessen voor iedereen tussen de 7 en de 18 jaar! Nieuw dit seizoen is een reeks improvisatie- en theaterlessen voor volwassen. Houdt jij van toneelspelen? Zin om je in te leven in nieuwe personages en andere situaties? Ben jij iemand met veel fantasie of wil je juist meer onverwachte gebeurtenissen in je leven? Geef je dan nu op voor 1 van de toneelklassen!

 • Toneelklas woensdag 15:00 – 16:15 uur
  voor iedereen van 7 tot 12 die graag wilt toneelspelen samen met anderen; aan het eind van de lessenserie sluiten we af met een mini-voorstelling in een echte theaterzaal!
 • Toneelproductieklas woensdag 16:30 – 18:00 uur
  voor iedereen die drie jaar of langer toneelles heeft gehad: met een echt script in de hand (en uiteindelijk in het hoofd) werken we naar een voorstelling toe die gespeeld wordt in het theater.
 • Jongerengroep woensdag 18:45 – 20:15 uur
  voor iedereen van 12 tot 17 die samen met andere jongeren een toffe, eigen voorstelling wilt maken, die (natuurlijk!) aan het eind van de repetitieperiode te zien zal zijn in het theater.
 • Theater volwassenen woensdag 20:30 – 22:00 uur
  voor iedereen vanaf 18 jaar die wil spelen! Verschillende vormen van theatermaken komen aan bod: improvisatie/theatersport, teksttoneel, veel speloefeningen en wellicht een mooie afsluiting in een theaterzaal.

Informatie en aanmelden kan via: info@forento.nl.

 • Waar? Dorpshuis de Kern (Overtoom 15, Castricum)
 • Wanneer? elke woensdag vanaf 1 november (in de vakanties is er geen les)
 • Hoeveel? 20 lessen met een afsluitende presentatie op 14 april 2018 in Koningsduyn
 • Kosten? Toneelklas €185,-
                  Toneelproductieklas, Jongerengroep en Theater Volwassenen  €210,-
 • Aanmelden voor 1 oktober betekent 10 euro korting op het lesgeld!

De lessen worden gegeven door theatermaker Heleen van Wiechen. Zij heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en werkt vanaf 2001 aan verschillende theaterproducties, ontwikkelt zelf theaterprojecten, geeft les op jeugdtheaterscholen en is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze heeft al een aantal voorstelling bij en met Forento gemaakt en weet ons altijd tot nieuwe hoogten te tillen. Ze is in staat iedereen enthousiast te krijgen maken; alles mag, niets hoeft en niets is fout.

www.heleenvanwiechen.nl