Oh oh, Amerigo!

Oh oh, Amerigo!
Amerigo heeft een zwaar gevoel in zijn buik, hij is moe en wil niet meer over de daken. Hij blijft staan en weigert nog een stap te zetten. De pietjes proberen van alles om hem in beweging te krijgen. Ze halen paardencoach Ankie van Grutjesven erbij maar ook haar lukt het niet.
Amerigo praat wel eens met Sinterklaas maar omdat deze er niet is, vertelt hij aan 1 van de pietjes wat hem dwars zit. Een circusdirecteur die rijk wil worden, hoort Amerigo praten en neemt hem mee naar zijn circus. Er zijn natuurlijk altijd meer problemen in het Sinterklaashuis, zoals het feit dat er alleen maar roze inpakpapier is! Dat kan natuurlijk niet. Jongens willen geen roze pakjes! En dan hebben ze ook nog te maken met Grote Piet die het spelletje Fortnite heeft ontdekt op zijn tablet. Hij kan er maar niet mee stoppen.  Gelukkig kent Ankie een detective, Don van den Keuvel. Hij komt de pietjes helpen. Al met al een doldwaas verhaal met liedjes en humor voor jong en oud.
Spelers dit jaar zijn: Angelique van Esveld, Anneloes de Beer, Naomi Verdonk, Sandra Noordover, Joep Kok en Mika Nelis. De regie is in handen van Marie Louise Middelhoff.  Het verhaal is, zoals ieder jaar, nieuw en zelfbedacht. De entreeprijs is laag omdat Forento hiermee alle kinderen wil laten genieten van een leuke middag.

Speellijst:

24 november 10:30 uur Dorpshuis de Zwaan
24 november 15:00 uur Heeren van Limmen
25 november 11:00 uur Clusius College Castricum
25 november 14:30 uur Clusius College Castricum

Koop gelijk je tickets via onze webshop.

Let op: kaartjes voor de voorstelling in Limmen op 24 november kunt u reserveren via www.limmencultuur.nl.

Verder Bericht

© 2019 Toneelgroep Forento

Thema door Anders Norén